Medalje i priznanja šibenskim sportašima za postignute uspjehe na lipanjskim natjecanjima

ŠIBENIK – U Samostanskom mediteranskom vrtu sv. Lovre u Šibeniku Zajednica sportova grada Šibenika u suradnji s Gradom Šibenikom organizirala je prijam i druženje šibenskih sportaša koji su u posljednjih mjesec dana ostvarili značajne uspjehe u različitim sportovima u pojedinačnoj i kolektivnoj konkurenciji promovirajući grad Šibenik u Hrvatskoj i Europi na najbolji način.

Naši sportaši, istaknuto je tom prilikom, još jednom su potvrdili kako je sport važan segment života grada Šibenika i njegov prepoznatljiv identitet koji ga krasi dugi niz godina. Mlade šibenske sportaše pozdravio je i uputio im čestitke na izvanrednim uspjesima Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika u ulozi sudomaćina događaja, objavljeno je na službenim stranicama grada Šibenika.

– Grad Šibenik ima sportaše kojima se uistinu možemo ponositi. Mladi ljudi koji su postigli zavidne rezultate na svim razinama, od lokalne do nacionalne i regionalne, ustrajno grade sportski brend našeg grada. Braneći na prvenstvima i natjecanjima boje svog kluba i osiguravajući mu medalje u ekipnim i pojedinačnim sportovima, ujedno promoviraju i Šibenik. Svojim rezultatima primjer su i motivacija svima nama, a posebice našim najmlađim sugrađanima, za koje mi je drago da se sve više uključuju u brojne sportove – kazao je u svom obraćanju prisutnima gradonačelnik Burić.

Ispred Zajednice sportova grada Šibenika sportašima je, čestitao Dario Kulušić, tajnik Zajednice, poželjevši im još mnogo uspjeha u sportskim karijerama. Uslijedila je dodjela priznanja sportašima od strane krovne organizacije šibenskog sporta.

Z.G.