Mare Nostrum postala član Udruženja brodovlasnika Europske zajednice (ECSA)

ZAGREB - Hrvatska udruga brodara Mare Nostrum od 1. siječnja 2023. godine postala je punopravni član Udruženja brodovlasnika Europske zajednice (ECSA).

Mare Nostrum predstavlja 10 članova među vodećim hrvatskim brodarima.

- Ponosni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu Mare Nostrum članstvu u ECSA-i - izjavio je predsjednik ECSA-e Philippos Philis.

- Imati hrvatske brodovlasnike na brodu proširuje našu stručnost i dodatno jača ulogu ECSA-e kao glasa europskog pomorskog prometa u Bruxellesu, u ključnom trenutku kada regulacija pomorskog prometa na razini EU-a ubrzano napreduje. Radujemo se produktivnoj suradnji s kolegama iz Mare Nostrum - poručio je

Igor Budisavljević, predsjednik Mare Nostrum, izjavio je:

- Vrlo smo zadovoljni što se pridružujemo članstvu ECSA-e, radimo na pitanju od zajedničkog interesa i osiguravamo da se naš glas čuje u raspravi o EU. Članstvom u ECSA-i jačamo naš položaj u Bruxellesu i radujemo se što ćemo pružiti svoj doprinos i podijeliti svoju stručnost s kolegama i regulatorima EU.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Hrvatska udruga brodara Mare Nostrum proslavila 30 godina rada: “To nije samo naš posao, nego životni poziv” | | Morski HR
- U našoj Hrvatskoj, zemlji s tisuću otoka, bogatom pomorskom tradicijom i baštinom, sve članove udruge Mare Nostrum povezuje strast za morem i pomorstvom. To nije samo naš posao, nego životni poziv.