Ljutiti Krstulović-Opara: "Kerum i Baldasar ispuštali su govna u more, a ja sam taj koji je krenuo s idejom drugačijeg Žnjana!"

Bivši splitski gradonačelnik na svojem je Facebook profilu "opleo" po članku Slobodne Dalmacije koji ga kaže izjednačava s bespravnim graditeljima.

- Ono kada Slobodna Dalmacija moju ulogu na Žnjanu nazove "ispraznim obećanjem" svrstavajući me u istu razinu s Kerumom i Baldasarom koji su dopustili bespravne objekte koji su tamo okupirali pristup plaži i puštali govna u more.

Jednome i drugome je ta sramota i bezvlašće na Žnjanu bila simpatična i šarmantna doza kaosa. Tribalo je imat hrabrosti to potaracat i potirat one koji nisu plaćali nego im je još grad plaćao vodu. Na prijetnje se nisam obazirao i nisam plakao pred mikrofonima jer mi prijete. Odradio sam svoje. Donijeli smo plan, raspisali natječaj kojega je vodio pokojni Vjeko Ivanišević u posljednjim mjesecima svojeg života. Potom smo pripremili projekt i opsežnu dokumentaciju i od Države dobili koncesiju da bi Grad mogao graditi.

Sve to u doba pandemije koja nas je usporila. I onda ti dođe gradonačelnik i licemjerno se "zahvali" meni i prethodniku čiji nered sam morao uređivati, želeći tako maksimalno umanjiti moju ulogu i naposljetku ti ova škovaca od PR teksta tvoj posao na Žnjanu nazove "ispraznim obećanjem" relativizirajući sve napravljeno i izjednačavajući me s Kerumom i Baldasarom.

A jeste jadni. Nadam se da će ipak ova ekipa dovršiti moj posao, onako kako smo ga zamislili i pripremili, vama za dišpet i na korist Splićanima - napisao je Krstulović - Opara na društvenim mrežama.

J.T.