Ljubitelji tradicionalne brodogradnje uspjeli od gašenja spasiti popularni forum

Prošlog smo tjedna objavili vijest o gašenju popularnog foruma Tradicionalna hrvatska i mediteranska drvena brodogradnja nakon gotovo 10 godina postojanja. Razlog je što dosadašnji administrator više nije u mogućnosti održavati ovu popularnu stranicu. Vijest je pobudila veliki interes ljubitelja tradicionalne brodogradnje i od loše, postala je dobra. Naime, popularni forum nastavlja s radom, objavili su članovi facebook stranice Hrvatski drveni brodovi - Croatian wooden boats.

- Uspjeli smo spasiti forum Tradicionalna hrvatska i mediteranska brodogradnja čiji se osnivač i admin umorio višegodišnjim radom i imao namjeru zatvoriti ga - objavljeno je na stranici.

Kažu da se javilo nekoliko  zainteresiranih te je u stari administrator foruma predao timun šjoru Jurici Braliću kojeg je odabrao.  

- Novi admin je unuk majstora brodograditelja u drvu, pok. meštra Vicenca Stelle iz Trogira, a i sam je vezan uz pomorstvo i brodogradnju. Preporučam brodomodelarima i onima koji tek žele postati da posjete forum gdje će naći i neka rješenja koja im mogu pomoći. Naravno i svim ostalima pristup je otvoren, a registracija je jednostavna - kaže Marin Trošelj, administrator Facebook stranice Hrvatski drveni brodovi.

Link na forum je OVDJE.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Gasi se popularni forum o tradicionalnoj brodogradnji - Poznati maketar: “Pokušali smo na sve načine održati tradiciju, ali nije išlo”
Mnoge je ljubitelje drvene brodogradnje i brodomaketare rastužila vijest o gašenju popularnog foruma Tradicionalna hrvatska i mediteranska drvena brodogradnja nakon gotovo 10 godina postojanja. Razlog je što dosadašnji administrator više nije u mogućnosti održavati ovu popularnu stranicu. Gašenje j…