LASTOVO TRAIL - 120 natjecatelja na 2 staze duljine 15 km i 700 m visinske razlike

LASTOVO - LASTOVO – U subotu 15. srpnja startalo je 120 natjecatelja na dvije staze: Veji Fumar, dužine 15km sa 700m visinske razlike i Mali Fumar, dužine 8km sa 400m visinske razlike.

Sedmo izdanje trail utrke kroz Park prirode Lastovsko otočje obilježile su lubenice i @djrspct.

Lubenice su bile glavna zvijezda na službenim majicama, omiljena namirnica na okrepama tokom trke, a poslužile su i kao trofej za najbrže.

Nakon dodjele nagrada svi trkači su imali priliku poduplati svoje km plešući uz ritam DJ Rspct-a do zore (ne pretjerujemo).

U cilju u uvali Mihovila sve natjecatelje je čekao topli obrok spremljen u Haciendi Barbić (slanutak s tikvicama i pasta na pomadore), pivo, 110kg lubenice i savršen zalazak sunca uz nezaobilazno kupanje.

MALI FUMAR – 8km, +400m
1.  Leo Zlokić

2. Frano Pecotić

3.  Jure Žilić

--------------------

1. Jadranka Žilić

2. Jelena Surjan

3 Tanja Budimir Bekan

VEJI FUMAR – 15km, +700m

1. Sandro Čičin - Šain
2. Tomislav Krilić
3. Alen Bikić

1. Branka Žokvić
2. Jelena Sansević
3. Monika Vištica

Hvala svima koji su „potegli“ na čarobno Lastovo, a hvala i pokroviteljima i sponzorima – Parku prirode Lastovsko otočje, Turističkoj zajednici općine Lastovo, Jadroliniji, BiteMe Nutrition i Oktal Pharma na nagradama i logističkoj podršci.

Vidimo se dogodine na osmom izdanju Lastovo traila. Za više informacija zapratite nas na društvenim mrežama i saznajte na vrijeme šta vam spremamo!

Sponzorirani sadržaj