Kup Istre u podvodnom ribolovu ove godine u Umagu

UMAG – Staro natjecanje u novom izdanju, kako kažu organizatoru, koje su dosad triput organizirali u Poreču, prebacili su u Umag gdje će glavnom organizatoru natjecanja, poznatom proizvođaču pušaka za podvodni ribolov Granda-sub Davidu Počekaju, u organizaciji pomagati SPRK Sveti Pelegrin čiji će se članovi potruditi da natjecanje prođe u najboljem mogućem redu.

Natjecanje u podvodnom ribolovu će se održati u subotu, 17. travnja u akvatoriju ispred Umaga.

– Naša je namjera da podignemo standarde ovog natjecanja na najvišu moguću razinu čime bismo se pozicionirali vrlo visoko na karti podvodno ribolovnih događanja. Jedna od najvažnijih činjenica je da smo s Marinom Umag dogovorili da nam budu baza gdje ćemo koristiti istezališta za plovila, vezove, tuševe i parking. Sve je na jednom mjestu, odlično zaštićeno i pruža veliku potporu te maksimalan komfor svim natjecateljima – kaže direktor natjecanja, David Počekaj.

Foto: ISF Cup

– Nagrade za najbolje kao i lutrija za sve natjecatelje bit će još bolja i bogatija nego na dosadašnjim kupovima jer nas naši sponzori prate i zainteresirani su za suradnju još više nego dosad znajući da želimo organizirati najbolje natjecanje u podvodnom ribolovu koje će privući najbolje podvodne ribolovce i veliku pažnju javnosti. Hrane i pića neće nedostajati tako da će naši natjecatelji brzo i lako nadoknaditi izgubljenu energiju te će se moći opustiti i uživati nakon ogromnih napora koje će uložiti u pripremu i samo natjecanje – poručuje organizator.

Natjecanje će biti ekipnog karaktera s po dvojicom natjecatelja u ekipi, a tri prvoplasirane ekipe biti će nagrađene bogatim nagradama. Svi natjecatelji će sudjelovati u lutriji gdje će biti pregršt nagrada naših sponzora od kojih ćemo vam spomenuti samo najveće: Lowrance, Icey Tek, Massy sub, XT, Zero X, GFT Carbonio, Pikotech, Salvimar, Dive In, Lara sub, Black Tech i, naravno, Granda sub.

Foto: ISF Cup

Sve najvažnije informacije te prijave možete pronaći na web stranici www.isfcup.com, a možete nas pratiti i na Facebook stranici Istria Spearfishing Cup i Instagram profilu: isfcup

Kontakt za informacije: 00385 98 966 9260 David

Foto: ISF Cup

D.G.