Kroz jutro olujna bura, poslijepodne neverini

Mjestimice udari bure 35-55, a podno Velebita do 70 čvorova. Još u početku na otvorenom moru južnog Jadrana mjestimice udari sjeverozapadnog vjetra, a na krajnjem jugu i juga, 35-40 čvorova. Ponegdje neverini.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen.

Kroz jutro se na sjevernom Jadranu očekuje djelomično razvedravanje. Poslijepodne je pljusak moguć u Istri. Puhat će umjeren sjeveroistočni vjetar. Na moru umjerena i jaka bura, ujutro pod Velebitom s olujnim udarima. Dnevna temperatura zraka od 9 °C u gorju do 16 °C na moru. 

Olujnih udara bure bit će i na dijelu Dalmacije, poslijepodne na otvorenom moru jak sjeverozapadnjak. More umjereno valovito i valovito. Malo kiše past će tijekom oblačnijeg jutra. Popodne sunčanije, ali ne i stabilno. Najviša temperatura od 14 do 18 °C.

Kiša, pa i u obliku pljuskova, ujutro je vjerojatna na promjenjivo oblačnom jugu Hrvatske. Od sredine dana sunčanije, ali ne i stabilno. Puhat će umjerena do jaka bura, lokalno s olujnim udarima, sredinom dana sjeverozapadni i jugozapadni vjetar. Temperatura će porasti na 16 do 18 °C."