Kreće škola sportskog penjanja u Orebiću

OREBIĆ - Ako ste zainteresirani za boravak i druženje u prirodi te pomicanje vlastitih granica, prijavite se do 15. veljače u školu sportskog penjanja u Orebiću!

Svi koji vole boravak i druženje u prirodi te pomicanje vlastitih granica, HPD Sv.Ilija u suradnji sa SPK Marulianus organizira školu sportskog penjanja u Orebiću.

Cilj je dobra zabava i razvijanje novih vještina koje donose brojne dobrobiti za tijelo i duh te pružaju užitak pokreta, nalet adrenalina i ponos nakon svakog uspješnog uspona.

Školu će voditi licencirani instruktori iz SPK Marulianus, s početkom od 24. veljače 2023. koja se sastoji od 10 sati teorijske nastave, 36 sati praktične nastave i 6 sati ispita. Završetkom škole stječe se diploma sportskog penjača.

Svi polaznici škole moraju biti punoljetni, a broj polaznika je ograničen, navode iz HPD-a. Cijena iznosi 170 eura (mogućnost plaćanja u dvije rate), a prijave zaprimaju do 15. veljače 2023.

Foto: HPD Sv.Ilija

Kontakt za prijavu i bilo kakva pitanja: 099 2123 171 (Marin).

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

HGSS i HRZ helikopterom izvlačili dehidriranu planinarku s vrha Pelješca | | Morski HR
OREBIĆ - U nedjelju, 05.rujna, u 12:44 HGSS Stanica Orebić zaprimila je poziv od centra 112 za pomoć planinarki koja je zalutala udaljivši se s planinarske staze na Sv. Iliji iznad Orebića. S