Konobar na Postiri nije nosio masku i poručio: “Žalite se Jadroliniji”

DUBROVNIK – Više putnika Jadrolinijinog broda Postira, koji je u ovim zimskim mjesecima jedini izbor javnog prijevoza za mnoge naše otočane, požalilo se kako u unutrašnjem dijelu broda, točnije u restoranu, konobar ne nosi masku, a na upozorenje je navodno odgovorio: Žalite se Jadroliniji!

Putnici su se požalili novinarima, koji su upit o ovom slučaju poslali nacionalnom brodaru. Evo što su odgovorili portalu Dubrovniknet:

– Ispričavamo se putnicima na neugodnostima doživljenima tijekom putovanja. Ugostiteljski objekt na putničkom brodu Postira u vlasništvu je vanjskog zakupca, koji je kontaktiran i upozoren o ovom propustu.

U slučaju ponovnog ne poštivanja obveze o nošenju zaštitnih maski, zakupac će snositi odgovarajuće sankcije kako bi se spriječili ponovni prijestupi, a putnicima i posadi pružilo mirno i sigurno putovanje.

Vjerujemo da je ponašanje naše posade i zaposlenika uzorno te služi kao primjer putnicima, a da su slučajevi ne nošenja maski iznimka koju ćemo nastojati promijeniti, odgovorili su iz Jadrolinije.

Kolege s portala Dubrovniknet napominju da je ovo prvi put u 13 godina postojanja tog portala da su se otočani, putnici potužili na neugodnosti na Postiri.

I.B.