Kod Puležana pronađeno više od šest kilograma različitih droga

PULA - Više od šest kilograma različitih vrsta droge i veću količinu novca, za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje narkotika, pronašla je policija u domu 33-ogodišnjeg stanovnika Pule.

U četvrtak su iz istarske policije objavili da su nakon višemjesečnog operativnog rada saznali informaciju kako 33-ogodišnjak dila drogu te su započeli s izvidima. Nakon što su mjesecima radili na predmetu i utvrdili sumnju u posjedovanje i preprodaju droge, u srijedu je uhićen. Osumnjičenik je jutros, po dovršetku kriminalističke istrage, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Temeljem sudskog naloga pretražen je prostor kojeg koristi gdje je pronađeno više paketića i kutija s preko 5,5 kilograma marihuane, gotovo dva kilograma amfetamina, tzv. speeda, 28 komada ecstasyja, više od 10 grama kokaina te 31 gram mješavine duhana i marihuane.

Policija je pronašla i digitalnu vagu za precizno mjerenje težine te veću količinu novca u kunama i eurima, za koju se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

U istarskoj policiji ističu kako su pronalaskom droge i drugih predmeta namijenjenih preprodaju narkotika spriječili da droga dođe na ilegalno tržište, odnosno do krajnjih konzumenata.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Istarska policija razotkrila zločinačko udruženje koje je krijumčarilo heroin
Policijski službenici proveli su složeno kriminalističko istraživanje te su prijavili osobe zbog sumnje da su se udružile u zločinačko udruženje radi krijumčarenja i preprodaje heroina Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave istarske, Odjela kriminaliteta droga su…