Kino hitovi u prekrasnim ljetnim kinima: "Barbie" i "Oppenheimer" diljem Dalmacije

Ljubitelji ljetnih kina ovog tjedna na slatkim mukama, čeka ih sedam dana pravih filmskih poslastica!

Ružičasta avantura "Barbie" tek je krenula u kina, a već je oduševila sve generacije i za projekcije se traži ulaznica više. Večeras (petak) u sklopu Kina Mediteran su u Podgori, Supetru i na Šolti, a već u nedjelju (23.7.) Barbie i Ken stižu u Ljetnom kinu Bačvice, Bol, Hvar, Jelsu, samo dan iza u Makarsku i Imotski.

Jedan od najiščekivanijih filmova godine potpisuje redateljica Greta Gerwig, a glavne uloge tumače Margot Robbie i Ryan Gosling, uz podršku brojnih drugih glumačkih zvijezda, a moći će se pogledati na svim Kino Mediteran lokacijama u više termina.

Ništa manji interes i za još jednim velikim kino hitom - stigao je "Oppenheimer" Christophera Nolana, biografski film o američkom fizičaru J. Robertu Oppenheimeru, koji je prozvan "ocem atomske bombe". Sjajan film pokazuje proces stvaranja bombe, od entuzijazma do veselja zbog uspjeha i zabrinutosti zbog rezultata.

"Oppenheimer" večeras stiže na veliko platno Ljetnih kina Bačvice i Bol, u subotu ga gledaju u Supetru, Hvaru i Jelsi, a do kraja tjedna stiže u Podgoru i Imotski.

U Kino Mediteran ljetna kina diljem obale stižu i filmovi čije hrvatske premijere su bile rasprodane na nedavno završenom Festivalu Mediteranskog filma Split. "Amore" najgledaniji talijanski film godine, napeti je kriminalistički triler smješten na ulice Milana u subotu se gleda na Bačvicama i na Šolti, a 26. srpnja u Makarskoj i na Hvaru.

Pobjednik FMFS-a španjolski hit film "Zvijeri" reprizu na Bačvicama ima već 24. srpnja, a ovog tjedna stiže na udaljene Mljet i Lastovo. Miljenik FMFS publike "El Shatt – nacrt za utopiju" još jednu projekciju ima u Splitu (26.07.), a uskoro se će dokumentarac o zbjegu u Egipat gledati diljem Dalmacije.

Raspored svih projekcija može se pronaći OVDJE.

Sponzorirani sadržaj