Jučer i danas održava se Festival jagoda u Selcu

SELCE - Dva dana Rivijera Crikvenica ispunjena je mirisom svježih jagoda, ali i specijaliteta čiji su osnovni sastojak jagode.

Obožavate voće, a posebno jagode? Čeznete za opuštenim vikendom uz more?

Vaše je idealno odredište Rivijera Crikvenica, gdje se 27. i 28. svibnja 2023. održava 13. po redu Festival jagoda. Dva dana rivijera je ispunjena mirisom svježih jagoda, ali i specijaliteta čiji su osnovni sastojak jagode dok se pogled odmara uz živahne i opuštajuće broje proljeća.

Društvo vaših najmilijih plus slasna torta, kremasti kolač od jagoda ili osvježavajući napitak na terasi uz more okupanoj suncem te zabavni program – može li bolje? - pitaju se iz TZ-a Crikvenica.

Subota je bila puna događanja. Naime, Selce su nastupima uljepšali polaznici Dječjeg vrtića Radost - Područni vrtić Selce, iz plesne skupine KUD-a 'Vatroslav Lisinski', kao i Mažoretkinja grada Crikvenice.

Nastupio je i legendarni selački '112-godišnjak' – KUD Neven, a fešta je nastavljena uz glazbeni sastav Ex. Zvijezde dana ipak su bile jagode svih oblika i veličina, koje su izložene 'iskakale' s nekoliko štandova postavljenih na selačkoj žili kucavici.

U večernjim satima posjetitelji su mogli uživati u posebnoj ponudi pića i koktele od jagoda, kao što je bula od jagoda i bosiljka ili strawberry gin tonic, ali i nastupu vrckavih djevojaka iz grupe Gelato Sisters.

Festival jagoda svi zainteresirani mogu posjetiti i danas između 10 i 18 sati. U to vrijeme bit će moguće kupiti jagode, slastice i druge proizvode od jagoda, ali i razne druge suvenire i proizvode. Za zabavu će u 10 sati ujutro biti zaduženi momci iz sastava Trio Crikvenica.

B.K.