Jedriličari zgroženi prizorom iz bračke uvale: "Pogledajte što su Nijemci ispustili iz ove jahte"

BOBOVIŠĆA - Zgrožena slovenska jedriličarka koja Jadranom jedri preko 26 godina šalje nam fotografije koje su zgrozile jednako nju, kao i njenu posadu.

- Šaljemo slike izpusta balasta u uvali Bobovišća na otoku Braču. Zvali smo kapetaniju Milna - kaže i opisuje što se dopodilo.

- Bacili su sav balast, fekalije, to se radi usred mora. Mi smo jedriličari već 26 godina. Upozorili smo ih, a pravili su budale od nas. Posada su bili Nijemci. Govorili su da je vse ok, zašto nebi to mi pobrali. Ovako nešto nismo nikad vidjeli, a preplovili smo Jadran uzduž i poprijeko sto puta - kaže nam.

Kako to izgleda, pogledajte u galeriji fotografija:

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Turisti snimili ispuštanje fekalija na plažu kod Podgore? Mini kruzer se upravo zaustavio tu: “Mi nismo ispustili ništa, samo smo se kupali!”
Krenula sezona, krenulo ispuštanje govana u tanjur iz kojeg svi jedu. Zvuči možda ružno, ali to je doslovna i nevjerojatna situacija kojoj svjedočimo iz godine u godinu i to upravo od onih koji se turizmom bave; bilo da se radi o apartmanima i septičkim jamama ili pak jahtama