Jadrolinija iznenada prekinula prodaju karata na jedinoj međunarodnoj liniji

ZADAR/SPLIT - Jadrolinija je privremeno prekinula prodaju karata na trenutno jedinoj međunarodnoj liniji Split - Ancona i to zbog promjene broda koji će u travnju održavati navedenu liniju. Kako doznaje Zadarski.hr, bit će to feribot Moby Zaza umjesto dužobalnog trajekta Marco Polo koji je bio prethodno najavljen u voznom redu i za kojega su se karte prodavale do prije nekoliko dana.

A onda je naglo sve obustavljeno bez objašnjenja putnicima. Na web portalu Jadrolinije za prodaju karata na međunarodnoj liniji Split - Ancona trenutno se ne mogu kupiti karte za tu liniju u razdoblju od 27. 3. 2024. do 2. 5. 2024. jer u sustavu tih linija nema. Naime u tom razdoblju web stranica uopće ne prikazuje linije Split - Ancona, iako su one ostale u redu plovidbe. Također nije navedena niti linija 31. 3. 2024. mada su za tu liniju prije nekoliko dana kupovane karte i to za brod Marco Polo, međutim onda su linije nestale iz web prodaje, a na informacijama u Jadroliniji Split kažu da ne znaju razlog za to.

- Riječ je o privremenom prekidu prodaje karata na međunarodnoj liniji Split - Ancona zbog promjene broda koji će u travnju održavati navedenu liniju. Linija će se u travnju održavati prema predviđenom redu plovidbe, no prodaja je privremeno zaustavljena kako bi se u prodajnom sustavu izmijenio brod, piše Zadarski.hr.

Stručne službe intenzivno rade na otvaranju rezervacija, a prodaja će biti postepeno ponovno dostupna kroz nekoliko dana. Ispričavamo se putnicima na eventualnim neugodnostima i zahvaljujemo na razumijevanju - stoji u odgovoru kojega smo dobili od Jadrolinije.

Zanimalo nas je zašto je za liniju Split - Ancona trajekt Marco Polo bez objašnjenja zamijenjen trajektom Moby Zaza, ali taj odgovor za sada nismo dobili od državnog brodara

Osim iz Splita, Hrvatska će s Italijom ovoga proljeća i ljeta morskim putem biti povezana linijama Dubrovnik - Bari od 29. travnja i linijom Zadar - Ancona, ali tek od 27. lipnja.

D.G.