Jadranski pomorski servis zapošljava kormilara i mazača

RIJEKA - Pomorac si koji želi raditi u Hrvatskoj, što bliže svojoj obitelji? Odgovoran si i pouzdan, voliš timski rad? Želiš atraktivnu plaću za svoj rad? Jadranski pomorski servis d.o.o. Rijeka je kompanija za tebe!

Specijalizirani smo za pružanje usluga tegljenja i spašavanja na sjevernom Jadranu te smo dio međunarodne grupacije SCAFI group. S flotom od 10 tegljača, dizalicom i teglenicom nudimo pomorske usluge u lukama Rijeka i Zadar, naftnim terminalima Omišalj i Bakar, terminalima Plomin i Raša te na LNG terminalu Omišalj-Njivice. Surađujemo se brodogradilištima „Viktor Lenac“, „3.maj“ i „Kraljevica“ te obavljamo tegljenja na otvorenom moru.

Kako bismo ojačali svoj tim, tražimo pojačanja na radnim mjestima:

·         Član posade koji čini dio plovidbene straže - Kormilar

·         Član posade koji čini dio plovidbene straže u strojarnici – Mazač

Mjesto rada: Rijeka, Omišalj, Zadar, Plomin, Raša

Radni turnusi: 28 dana na tegljaču/14 dana doma

Odgovornosti:

·         Izvršenje svih operativnih zadataka sukladno uputama dobivenim od strane zapovjednika  

·         Izvršenje svih zadataka održavanja sukladno uputama dobivenim od strane zapovjednika (kormilar) te zapovjednika i upravitelja stroja (mazač)

·         Po potrebi zadužen za dužnosti plovidbene straže sukladno svjedodžbama o osposobljenosti i uputama zapovjednika (kormilar)

Posebni uvjeti:

·         STCW svjedodžba o osposobljenosti člana posade koji čini dio plovidbene straže, sukladno ratificiranim međunarodnim konvencijama i pozitivnim propisima Republike Hrvatske (kormilar)

·         STCW svjedodžba o osposobljenosti člana posade koji čini dio plovidbene straže u strojarnici, sukladno ratificiranim međunarodnim konvencijama i pozitivnim propisima Republike Hrvatske (mazač)

·         Druge potrebne svjedodžbe o dopunskoj osposobljenosti, sukladno ratificiranim međunarodnim konvencijama i pozitivnim propisima Republike Hrvatske

Mi nudimo:

·         Dinamičan posao u kompaniji koja se širi

·         Zasnivanje radnog odnosa, beneficirani radni staž

·         Konkurentna primanja u kontinuitetu, cijelu godinu

·         Kvalitetne uvjete rada

·         Brojne beneficije

Prijaviti se možete na cv@jps.hr gdje možete dobiti sve informacije vezane uz radno mjesto i mogućnost rada u Jadranskom pomorskom servisu d.o.o.

Iskoristite ovu priliku i pridružite se timu JPS-a!

Sponzorirani sadržaj