Jadranski pomorski servis traži pomorce: "Plaćeni doprinosi, osiguranja i beneficirani staž cijelu godinu!"

RIJEKA - Jadranski pomorski servis d.o.o. iz Rijeke je tvrtka specijalizirana za pružanje pomorskih usluga: tegljenja, spašavanja, ekološke zaštite mora te vađenje potonulih objekata pontonskom dizalicom. Svojim plovnim objektima osigurava sigurnost plovidbe brodova Sjevernim Jadranom od 1956. godine.

Jadranski pomorski servis d.o.o, Rijeka u floti ima 9 modernih tegljača s kojima nudimo usluge lučkog tegljenja u lukama Rijeka i Zadar, naftnom terminalu Omišalj, terminalima u Plominu i Raši te na novom LNG terminalu na otoku Krku. Angažirani smo i u brodogradilištima “Viktor Lenac”, “3. maj” i “Kraljevica” te se bavimo i tegljenjem na otvorenom moru.

Foto: JPS

Jadranski pomorski servis d.o.o. Rijeka traži više izvršitelja za radna mjesta:

  • Upravitelj stroja na brodu sa strojem porivne snage od 3.000 kw ili jačim
  • Član posade koji čini dio plovidbene straže u strojarnici – mazač
    Nudimo sklapanje radnog odnosa uz prijavu na mirovinsko i zdravstveno osiguranje (plaćanje svih doprinosa, uključujući beneficirani radni staž) te plaćanje svih prireza i poreza.

Pomorac ne treba voditi brigu da li je ostvario 183 dana ukrcaja budući da Jadranski pomorski servis d.o.o. plaća sve poreze i doprinose.

Radni turnusi su 28 dana na tegljaču / 14 dana doma. Plaća je u kontinuitetu,cijelu godinu. Za vrijeme ukrcaja pomorac ostvaruje pravo na pomorski dodatak, uključujući i hranarinu.

Prijaviti se možete na cv@jps.hr ili telefon 099/247-20-68 gdje možete dobiti sve informacije vezane uz radno mjesto i mogućnost rada u Jadranskom pomorskom servisu d.o.o.

Pridružite se našem timu kako bi i dalje mogli pružati visokokvalitetne usluge u zahtjevnom sektoru u kojem konkurencija uvijek raste.

Ljudski resursi Jadranskog pomorskog servisa

Sponzorirani sadržaj