Izložba i pub kviz u povodu Dana dupina

VELI LOŠINJ – U povodu 29. Dana dupina, Društvo 20000 milja 1. srpnja organizira izložbu fotografija “Svjetlo i tama na morskom putu”. Pripremili su i radionice za djecu te prezentaciju novog projekta vezanog uz zaštitu podmorja.

Program počinje u 19:30 u parki iza crkve Svetog Antuna, gdje će se održati prigodan program za djecu od 7 do 12 godina starosti. Osim likovne radionice na kojoj će mališani slikati morske motive na naplavinama, oslikavati platnene torbe i pločnike kredama u boji, na programu je i potraga za skrivenim blagom. U 21 sat je proglašenje pobjednika i podjela nagrada.

Za one malo starije, pripremljena je prezentacija projekta: Jadranski projekt dupin “Unapređenje i povećanje kapaciteta oporavilišta za morske kornjače na Lošinju”, te izložba podvodnih fotografija “Svjetlo i tama na morskom putu”.

U 21:30 posjetitelji sele u Lošinjski edukacijski centar o moru – Plavi svijet, gdje će se održati pub kviz o moru. Brod sudionika je ograničen pa je za kviz potrebna prethodna prijava na broj telefona 051/ 604 666  ili na info@blue-world.org.

Više informacija potražite OVDJE.

K.B.