IZLOŽBA ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA Saznajte sve o poticajima i natječajima za električna vozila

CRES - Otočka razvojna agencija (OTRA) u subotu 20. svibnja u 10:00 sati na Trgu Frane Petrića u Cresu organizira izložbu električnih automobila.

U sklopu ciklusa promotivnih aktivnosti tranzicije prema čistoj energiji, koje se odvijaju pod sloganom 'Zeleno kao sunce', OTRA će u subotu 20. svibnja 2023. u 10:00 sati na Trgu Frane Petrića u Cresu organizirati izložbu električnih automobila.

Na izložbi će se moći saznati sve o električnim vozilima, punjačima, mogućnostima dobivanja poticaja, a bit će izloženi i električni bicikli i romobili.

Osim predstavnika auto kuća i njihovih vozila, svoje će automobile izložiti vlasnici električnih vozila s područja cresko-lošinjskog otočja. Oni će u razgovoru sa zainteresiranim posjetiteljima podijeliti svoja iskustva te dati odgovor na postavljena pitanja.

Foto: OTRA / Facebook

Posjetitelji će moći dobiti više informacija o ovogodišnjem natječaju Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a moći će se i dogovoriti s djelatnicima Otočne razvojne agencije oko pomoći prilikom prijave na natječaj putem kojeg će se moći zatražiti poticaj za nabavu električnih vozila.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Luksuzni Teslini automobili okupirali otok Vir | | Morski HR
Mađarske članove kluba ljubitelja Teslinih automobila organizirano je na Vir doveo Attíla Pálinkás, vlasnik tvrtke Teslaland koja za kultne električne automobile proizvodi dodatnu sofisticiranu