Izdvojene premijere na Biograd Boat Showu: Seamaster 45 Fortuna i Colnago 42T

BIOGRAD NA MORU – Na 23. po redu sajmu nautike Biograd Boat Show, uz stotine izloženih plovila u rasponu od 2 do 20 m, već tradicionalno možete vidjeti i brojne premijere. Do početka sajma, 20. listopada, mi ćemo izdvojiti nekoliko najzanimljivijih.

Seamaster 45 Fortuna

Radi se o najnovijem i najzahtjevnijem remek-djelu iz brodogradilišta Cobra-Yachts koje će na 23. Biograd Boat Showu po prvi  put u svijetu predstaviti Angelina Yachtcharter.

Foto: Angelina Yachtcharter
Foto: Angelina Yachtcharter

Suptilni futuristički dizajn Seamastera 45 stapa se s luksuznim ambijentom i to stvara  harmoniju koja nema premca. Zahvaljujući panoramskom pogledu u salonu imate najbolje pogled na sve što se događa oko vas.

Foto: Angelina Yachtcharter

Izuzetno pažljivo izrađene kabine za plovila Seamastera 45 daju riječi COMFORT novo značenje. Svaki detalj je toliko dotjeran da  ćete se osjećati kao da ste na odmoru u luksuznom hotelu. Duga putovanja bit će vam zadovoljstvo.

Foto: Angelina Yachtcharter

Na velikom mostu s vlastitim položajem upravljača i mokrom šipkom, mnogo mogućnosti sjedenja i ležanja poziva vas da  provedete neko vrijeme na otvorenom. Posebni trenuci postaju neprocjenjive uspomene.

Foto: Angelina Yachtcharter

Colnago 42T

Radi se o vrhunski projektiranom i izvedenom brodu koji  se po svemu može svrstati uz bok najrenomiranijih  svjetskih proizvođača plovila slične namjene.

Ova  12,5 metarska aluminijska brodica koja će po prvi  put u svijetu biti prikazana na 23. Biograd Boat  Showu ima pomno odabranu ugrađenu opremu  najboljih karakteristika.

Foto: Colnago Marine

Velika krma i prostranost  unutrašnjeg prostora samo su dva od niza faktora  koji ovu brodicu čine idealnom za višednevni  boravak na moru. Sa svojih 10 t i jednim motorom  Cummins 480 KS, dostiže brzinu od 23 čvora dok se  s 9 čvorova putne brzine može ugodno boraviti na  brodici i funkcionirati na moru.

Brodica Colnago 42  T opremljena je tako da može biti tunolovac, ali isto  tako može poslužiti i kao obiteljski brod koji može  ploviti cijele godine.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Još je tjedan dana do početka 23. Biograd Boat Showa