Izbornik zlatnih vaterpolista: "Je*eš zlatnu medalju ako u bazene ne privuče djecu!"

Ivica Tucak dočekan je u svom Šibeniku te mu je priređen veliki doček na Poljani gdje je izjavio nešto iskreno, nekome prosto, ali istinito i simpatično!

- Hvala vam od srca na ovom veličanstvenom dočeku i što mi dajete dodatnu potporu i motivaciju. Kada me pitaju odakle izvlačim energiju i motivaciju, ja im mogu reći evo ovako, od svojih Šibenčana koji mi čuvaju leđa. Gdje god se nalazim, na bilo kojem kraju svijeta, ja osjećam ljubav koju mi vi pružate - rekao je Tucak te za kraj "začinio" još jednom izjavom za pamćenje:

- Jebeš i zlatnu medalju ako ona ne privuče ovu predivnu djecu da dođu na bazen i oni sutra ne budu htjeli biti novi Marko Bijač, novi Loren Fatović - izjavio je hrvatski izbornik.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

Zašto Hrvati nisu dostojno dočekali svoje svjetske prvake? Tucak: “U Hrvatskoj funkcije imaju ljudi oslobođeni Tjelesnog. Što očekujete?”
Veliku feštu zaslužile su Barakude, a o još jednom veličanstvenom uspjehu naših vaterpolista za središnji Dnevnik HTV-a govorio je izbornik Ivica Tucak. S njim je razgovarala Mateja Ribičić. Iako ste ponavljali da je prvi cilj viza za Pariz, je li neki prešutni krajnji cilj ipak bila medalja pa u konačnici