Iz Zadra po cijeni manjoj od 20 eura u više od 20 različitih destinacija

ZADAR - Ryanair nudi priliku svima koji žele iskoristiti proljeće i početak ljeta za putovanja i istraživanje novih gradova i kultura. Naime, za 20 destinacija cijene se kreću već od 12 pa do 19,99 eura.

Ryanair, vodeća europska niskotarifna zrakoplovna tvrtka, već je poznata po svojim niskim cijenama i širokom izboru destinacija, a ovog proljeća i ljeta nudi još jednu sjajnu ponudu za putnike koji putuju iz Zadra.

Putnici mogu birati između više od 20 popularnih destinacija širom Europe, a sve to po cijeni od manje od 19 eura po letu. Ovo je sjajna prilika za putnike koji žele iskoristiti nadolazeće mjesece za putovanja i istraživanje novih gradova i kultura.

Među destinacijama koje se nude su London, Dublin, Berlin, Bruxelles, Milano, Rim, Berlin, Manchester i druge. Osim toga, Ryanair nudi i nekoliko manje poznatih destinacija, poput Aarhus, Maastricht, Bournemouth, koji su idealna za putnike koji traže mirniji i manje turistički prometan grad.

Cijene počinju već od 12 eura pa do 19,99 eura za 20 destinacija, nešto skuplje su u ponudi i ostale destinacije. Putnici mogu birati između različitih vremena leta tijekom dana, što omogućuje veću fleksibilnost i prilagođavanje vlastitom rasporedu putovanja.

U cijenu je uključena pristojba, osnovna ručna prtljaga i avionska karta sa svim taksama, piše Putujmo jeftino.

Ove ponude vrijede za putovanja od početka svibnja do kraja lipnja, a putnici mogu izabrati bilo koji slobodan termin u tom razdoblju. Naravno, važno je naglasiti da se cijene mogu razlikovati ovisno o danu i vremenu putovanja, pa je potrebno provjeriti prije odluke za kupnju karte.

Za putnike koji žele putovati s više prtljage, Ryanair nudi mogućnost kupnje dodatne prtljage po vrlo povoljnoj cijeni. Putnici također mogu birati između različitih opcija sjedala, poput sjedala s dodatnim prostorom za noge ili prioriteta u ukrcavanju.

B.K.