ISCURIO VIDEO Američka mornarica priznala susret s neidentificiranim podmorskim objektima

Dok se Pentagon u lipnju sprema za objvljivanje važnog izvješća o viđenjima Nepoznatih letećih objekata (NLO), Američka ratna mornarica otkrila je da vojni susreti s tajanstvenim objektima nisu ograničeni na neobična svjetla na nebu. Mornarica se također susrela s neidentificiranim podmorskim objektima (NPO), a izvješća pokazuju da ovi misteriozni strojevi – ili što god već bili – imaju još impresivnije sposobnosti nego li je itko mogao zamisliti!

Uz pretpostavku da su dostupni podaci američke mornarice točni, navedeni NPO-i su se kretali brzinom od čak 200 čvorova, ili 370 km/h, piše Maxim.

Koliko god čudne bile sve vijesti o NLO-ima objavljene uoči izvješća Pentagona, one postaju još čudnije kad se oglase javne osobe koje baš i nisu poznate po tome da govore lude stvari, poput bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, koji je u intervjuu za CBS rekao da “postoje snimke i zapisi objekata na nebu, ne znamo točno što su, ne možemo objasniti način na koji su se kretali i njihovu putanju.”

– Nisu imali lako objašnjiv obrazac. I zato, znate, mislim da ljudi i dalje takve stvari shvaćaju ozbiljno, pokušavajući istražiti i shvatiti što je to – kazao je Obama.

Teško je povjerovati da će nakon desetljeća neprekidnog zataškavanja američka vojska i vlada sada priznati da su NLO-i i NPO-i stvarni. Još je teže povjerovati da će puno više toga izići u javnsost tijekom ovog mjeseca kada Pentagon iznese svoje izvješće kojeg cijeli svijet s nestrpljenjem iščekuje.

Čini se stoga da je poznati slogan globalno popularne serije iz 1990-ih “Dosjei X” očito cijelo vrijeme bio ispravan – Istina je tamo vani i tek ćemo je naučiti.

D.G.