INA NAGRADILA 600.000 ČLANA LOYALTY PROGRAMA! Jubilarni član dobio je vrijednu nagradu – iPhone 15 Pro Max

Vjernost se uvijek isplati. Vođena tom mišlju, INA je 2020. godine pokrenula INA Loyalty program. U to se posebno uvjerio i Ivan Šarić.

Upravo on je jubilarni 600.000 član zajednice Ininih vjernih kupaca. Veliko je to postignuće za kompaniju i svakako vrijedno proslave. Ivanovo pridruživanje ovoj velikoj zajednici nagrađeno je novim mobilnim uređajem. Dobio je novi iPhone 15 Pro Max, a uručila mu ga je Ivana Herceg Batić, direktorica Marketinga maloprodaje i programa vjernosti. Slavlju se pridružio i Juraj Šebalj, naš proslavljeni automobilist i Inin dugogodišnji ambasador.

- INA me jako razveselila ovom nagradom i na tome joj se zahvaljujem. Svima preporučujem INA Loyalty program jer uvijek nudi nova iznenađenja! - rekao je Ivan koji nije ni pokušao sakriti uzbuđenje.

- Kroz INA Loyalty program uvijek smo se trudili našim članovima pružiti najbolje ponude, popuste i pogodnosti kako bi nagradili njihovu vjernost - rekla je Ivana Herceg Batić.

- Od samog lansiranja pa do danas, INA Loyalty program ostvaruje uspjehe. Broj od 600.000 članova promatramo kao krunu tih uspjeha i potvrdu da kupci cijene i prepoznaju ono što radimo. Njihova vjernost naša je snaga za daljnji razvoj i unapređenje programa! - zaključila je.

Ako se dosad još niste učlanili u INA Loyalty program vjernosti – sada je odlična prilika. Učlanite se preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store ili putem internetske stranice www.inaloyalty.hr.

Odmah nakon registracije u program dobivate i dar dobrodošlice – kavu, čaj ili čips Crunch&Go, ali i 100 bodova na svom INA Loyalty računu kao znak zahvalnosti za preuzimanje aplikacije! Već 60 godina INA je svaki put uz svoje kupce, a u ovoj slavljeničkoj godini dostizanje brojke od 600.000 vjernih kupaca, najdraži je poklon za Inu.

Sponzorirani sadržaj