INA donacijom pomaže u obnovi Botaničkoga vrta u Zagrebu

ZAGREB - U jakom olujnom nevremenu prošlog ljeta nastradao je i Botanički vrt u Zagrebu. Brojne biljke, nasadi, a pogotovo stabla, su oštećena ili uništena. Sanacija nastale štete nije jednostavna, ali uz pouzdane partnere sve je lakše.

INA je odlučila pomoći i u to je uključila svoje vjerne korisnike. Za svaku kavu koju su korisnici INA Loyalty programa kupili od 14. do 28. prosinca, koristeći prigodni kupon, INA je u njihovo ime donirala 1 € za obnovu Botaničkoga vrta. Naravno, dobro se dobrim vraća pa su i korisnici na kavu dobili simboličan popust.

Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača, odnosno kava po kava i zajedničkim snagama Ine i vjernih INA Loyalty članova osigurano je gotovo 19.000 € donacije za Botanički vrt u Zagrebu. Iznos će se u cijelosti iskoristiti za nabavu novih sadnica i obnovu oštećenih nasada.

INA je, zajedno sa svojim vjernim korisnicima, još jednom dokazala da male geste mogu pokrenuti lavinu dobrote. Kad se dijeli, dobrota se množi, a ovaj put je umnožak gotovo 19.000 za povratak sjaja Botaničkoga vrta u Zagrebu!

Sponzorirani sadržaj