IDEMO POMOĆI! Oboljeli od cerebralne paralize i osobe s invaliditetom u Šibeniku trebaju kombi

ŠIBENIK – Udruga osoba oboljelih od cerebralne paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta „Aurora“ iz Šibenika u suradnji sa Udrugom „Daj 5 od srca“ iz Vodica, već dva mjeseca prikupljaju sredstva za kupnju polovnog kombija koje je prijeko potrebno za prijevoz djece i mladih s najtežim stupnjem tjelesnog invaliditetom. Kupnjom odgovarajućeg vozila omogućit će se djeci i mladima s invaliditetom aktivno uključivanje u sportske i ostale aktivnosti. Zajednička je akcija objedinjena pod nazivom „Kad bi malo svoga srca dali, i mi bi putovali“.

Riječ je o udruzi koja postoji već osam godina, a koja je za to vrijeme pokrenula niz dobrodošlih promjena u smjeru poboljšanja kvalitete života osoba oboljelih od cerebralne paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta a ujedno aktivno sudjeluje u pomoganju potrebitim.

Među prvima su organizirali akcije prikupljanja pomoći stradalima u potresom pogođenom području u Sisačko – moslavačkoj županiji u prosincu prošle godine. Svojim aktivnim djelovanjem na svim poljima za sve, udruga “Aurora” zaslužila je da „zajedno smo jači“ ne ostane mrtvo slovo na papiru.

U nedjelju 6. lipnja, na livadi ispred šibenskog kluba “Azimut” u sklopu akcije je radi prikupljanja sredstava održan i humanitarni buvljak.

Cijena vozila je 65.000,00 kn, a do sada je prikupljeno nešto više od polovice iznosa te je potrebno još cca 30.000,00 kn.

Ukoliko želite pomoći „Aurori“ da kupi kombi, donacije možete uplatiti na račun:

Udruga ‘Daj 5 od srca’- Vodice
IBAN: HR9824070001500014049
BIC: OTPVHR2X