Hrvatski pomorski muzej poziva na radionicu upravljanja ronilačkom destinacijom

SPLIT - Hrvatski pomorski muzej Split (Glagoljaša 18, Tvrđava Gripe) u utorak, 25. listopada od 18:00 do 19:30 poziva na radionicu Testiranje triju regionalnih pilot-modela upravljanja ronilačkom destinacijom.

Događaj se održava u sklopu projekta WRECKS4ALL – Zaštita podvodnog nasljeđa kroz digitalizaciju i valorizaciju kao novi oblik turističke ponude, INTERREG IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014.-2020.

Na radionici ćemo predstaviti Izvještaj o optimalnim modelima upravljanja destinacijom za ronjenje, koji je izrađen u sklopu aktivnosti A.T1.3. Poboljšanje destinacijskog menadžmenta i promoviranje podvodne kulturne baštine.

S ciljem prikupljanja stavova o upravljanju ronilačkim turizmom u projektnom području, na radioničkom dijelu događaja inicirat će se diskusija sudionika iz različitih grupa dionika u turističkom sektoru.

Primjedbe, sugestije i komentari bit će zabilježeni kako bi se u predstojećoj analizi utvrdila primijenjivost predloženog modela i potrebni koraci za implementaciju istoga (u okviru DT1.3.4. Izvještaj o analizi implementiranih modela sa preporukama za najbolji model).

Voditeljica radionice je dr. sc. Mijana Matošević Radić.

I.B.