HoReCa Zadar - Vrata u svijet hotelijerstva, ugostiteljstva, hrane i pića!

Zamislite prostor u kojemu se pod jednim krovom susreću kreativnost, inovacije i strast prema hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Mjesto gdje imate priliku uvelike povećati vidljivost svog brenda, dijeliti svoje stručno znanje te ostvariti poslovne kontakte koji mogu transformirati vašu tvrtku. Ne morate više zamišljati - dobrodošli na HoReCa Zadar sajam koji će se održati od 20. do 22. 10. u dvorani Višnjik u Zadru!

HoReCa sajam je izložba s više od 60 domaćih i stranih brendova namijenjenih HORECA sektoru: od hrane i pića, suvremenih tehnologija u pripremi hrane do opremanja interijera i eksterijera. Ovdje će i najzahtjevniji pronaći sve ono što im je potrebno kako bi unaprijedili svoje poslovanje u segmentu turizma.

HoReCa Zadar nije samo izložbeni prostor za najnovije proizvode i usluge već i platforma kroz koju izlagači pokazuju svoju stručnost i konkurentnost.

Foto: PR

Sajam u Zadru je i međunarodna pozornica izlagačima i posjetiteljima iz više zemalja - Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Italije, Njemačke, Austrije i Turske kojima je prilika da svoje proizvode i usluge predstave na globalnom tržištu.

Biti dio HoReCa Zadar sajma znači biti vidljiv na međunarodnoj sceni

Sajam će okupiti čelne ljude iz industrije koji će na osnovu ponuđenog odlučiti s kojim će dobavljačem potpisati ugovore o suradnji. Za sve one tvrtke koje žele širiti svoje poslovanje ili razmjenjivati iskustva, ovaj sajam je savršena prilika.

Tri dana sajamske manifestacije omogućit će bolju povezanost i strateške veze s distributerima, dobavljačima te postojećim i novim kupcima. Na HoReCa Zadar sajmu izgradit će se dugoročni odnosi s ključnim osobama iz industrije, a kroz različite programe umrežavanja izlagači će iskoristiti priliku i pronaći strateške partnere, upoznati potencijalne investitore kao i nove kanale distribucije.

Foto: PR

HoReCa Zadar sajam idealan je za izlagače iz slijedećih sektora ugostiteljstva:
Fine hrane i kulinarstva
Alkoholnih i bezalkoholnih pića
Kuhinjske i ugostiteljske opreme
Tehnologija za ugostiteljstvo
Higijene
Zidnih i podnih obloga
Namještaja i opreme za uređenje interijera

- Iskoristite priliku i posjetite HoReCa Zadar, dinamično događanje koje se napokon održava u Zadru! Sajam na kojem se ne propuštaju izvrsne poslovne prilike za pronalazak jakih partnera koji će pratiti hotele, restorane, vile, apartmane, kampove i ostale turističke objekte u slijedećoj sezoni - poručuju organizatori.

Sve informacije i detalje o sajmu potražite OVDJE.

Sponzorirani sadržaj