HoReCa Zadar - Sajam hrane, pića te opreme za hotele, restorane, kampove i apartmane

ZADAR - Zadar je ove godine postao domaćin dugo očekivanog specijaliziranog događanja posvećenog na ovim prostorima, najvažnijem gospodarskom sektoru, onom turističkom, od kojega svi, bilo direktno ili posredno, puno očekuju, a mnogi se nadaju postati dobavljačima u raznim segmentima, od hrane, pića i opreme.

Foto: HoReCa Zadar

Za nekoliko dana naime, od 20. do 22. listopada u dvoranama ŠRC Višnjik, više od 60 izlagača dočekat će posjetitelje HORECA sektora iz cijele Dalmacije, posjetitelje koji su u potrazi za novim poslovnim suradnicima za nadolazeću, izazovnu i po svemu sudeći zanimljivu predstojeću turističku sezonu.

Foto: HoReCa Zadar

U ponudi Sajma naći će se zanimljivi ponuđači i proizvodi od kojih su mnogi i noviteti na tržištu, što će olakšati svima u sektoru turizma da prate trendove i odgovaraju na potrebe svojih gostiju.

HoReCa Zadar - Vrata u svijet hotelijerstva, ugostiteljstva, hrane i pića!
Zamislite prostor u kojemu se pod jednim krovom susreću kreativnost, inovacije i strast prema hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Mjesto gdje imate priliku uvelike povećati vidljivost svog brenda, dijeliti svoje stručno znanje te ostvariti poslovne kontakte koji mogu transformirati vašu tvrtku. Ne morat…

Izlagačke cjeline bit će kategorizirane u segmente: Hrana i piće, oprema za turističke i ugostiteljske objekte kao što su profesionalne kuhinje te oprema za posluživanje hrane, termička i rashladna oprema, mali strojevi za fast food, aparati, projektiranje i uređenje interijera, namještaj i oprema za hotelske sobe i druge prostore, prateća oprema kao što su madraci, podne obloge, wellness oprema te higijena, sitni inventar, posuđe i tako dalje.

Foto: HoReCa Zadar

Posebno događanje unutar sajma HoReCa Zadar je EKO TRŽNICA - mjesto na kojem će se po iznimno povoljnim cijenama moći nabaviti premium proizvodi malih domaćih proizvođača - proizvodi koji su inače na tržištu pod oznakom „eko“ i predstavljaju visoku vrijednost koju su stvorile upravo hrvatske ruke.

Foto: HoReCa Zadar

HoReCa Sajam bit će iznimna prilika za sve posjetitelje koji će na Eko tržnici imati priliku upoznati proizvođače pića, hrane i kozmetike koja im inače nije dostupna.

Na HoReCa Zadar Sajmu održat će se i Konferencija Zajednice dizajnera interijera kojoj je cilj promovirati profesionalno uređenje interijera i povezati dizajnere interijera sa investitorima.

Konferencija se održava u petak 20.10. i u subotu 21.10. od 11:00 do 14:00 sati.
Radno vrijeme sajma je 20. i 21. 10. do 10:00 do 18:00 sati, a zadnji dan, u nedjelju, 22.10. od 10:00 do 17:00 sati.

Sve dodatne informacije i detalji dostupni su na službenim stranicama Sajma: www.horeca-zadar.net

A.B.