Highfield Sport i Alumina – Hrvatske premijere na Biograd Boat Showu

BIOGRAD NA MORU – Na 23. sajmu nautike Biograd Boat Show, ove godine moći ćemo vidjeti i brojne hrvatske premijere. Ovaj put izdvajamo dva gumenjaka, izvrsnih maritimnih sposobnosti.

Highfield Sport 650 i Sport 700

Ova plovila su produkt devet godina razvoja u kombinaciji s najboljim materijalima i vrhunsko izrađenim aluminijskim trupom. Sigurnost u najtežim uvjetima pružit će vam duboki V do čak 26 stupnjeva kod modela 650 i naviše.

Foto: Burin Boats

Tu su i vrhunski dodaci poput EVA tikovine, integriranih spremnika za gorivo, vrhunskih šivanih presvlaka i krmenih platformi koje će Vam nuditi maksimalno uživanje u svakom danu. Svi Highfield Sport RIB-ovi su izuzetno dobrih manevarskih sposobnosti zbog svoje male težine.

Integrirana okna za podizanje gumenjaka olakšat će Vam dizanje i spuštanje iz mora. A najbitnije je  da vaš Sport neće upijati vodu tijekom vremena, zadržavajući iste performanse u 10 godina kao i na dan kada ste ga kupili.

Foto: Burin Boats

Alumina 10 ALX i Oceanus 17 VST

AB Inflatables, kao dio AB Marine Grupacije, globalno je prepoznat kao primjer dostignuća u proizvodnji plovila koja se koriste za slobodno vrijeme i u profesionalne svrhe. AB Inflatables plovila imaju CE, NMMA i ISO 9001 certifikate, što je prednost u odnosu na mnoge druge proizvođače prisutne na tržištu i u segmentu RIB i JET plovila. Težnja ka savršenstvu, gotovo 50 godina dokazane stručnosti i izvrsnosti, status jednog od najboljih proizvođača, sve to objedinjuje i opisuje AB Inflatables, njihovu prisutnost na tržištu plovila. Na ovogodišnjem Biograd Boat Showu šibenska tvrtka LOA d.o.o. premijerno će u Hrvatskoj predstaviti AB Inflatables gumenjake, Alumina 10 ALX i Oceanus 17 VST.

Foto: AB Inflatables

Alumina gumenjaci sa sportskom konzolom od stakloplastike dizajnirani su imajući na umu vodene avanturiste i spada u najcjelovitije aluminijske konzolarne gumenjake na tržištu.  Njegovi visokokvalitetni aluminijski trupovi čine ga dovoljno izdržljivim da izdrži sve vrste terena, omogućujući pouzdano kretanje kroz koraljne grebene, rijeke i jezera sa stilom i udobnošću. Unatoč snazi ​​i izdržljivosti, linija sportskih gumenjaka Alumina također je lagana. To znači lakše spuštanje i podizanje na sanduke, platforme ili jednostavno do plaže u danima opuštanja. To također znači veću brzinu, manje potrebne konjske snage i poboljšanu uštedu goriva.

AB Inflatables

Oceanus gumenjak sa sportskom konzolom od stakloplastike pruža nenadmašne performanse, praktičnost i kapacitet. Iskusni pomorci odmah će uočiti ono što Oceanus razlikuje od sličnih plovila: širok raspon standardnih i izbornih značajki stvara sportski i dinamičan gumenjak spreman za sve. Velikodušni prostor na brodu Oceanus gumenjaka su rezultat jedinstvenog prednjeg trupa. Ovaj moderan, ali funkcionalan raspored pruža udobnu vožnju, s dovoljno prostora za skladištenje opreme ili dnevnih potrepština.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

U srijedu u 10:00 otvara se 23. Biograd Boat Show
SOLAR FERRY Svjetska premijera na Biograd Boat Showu
Izdvojene premijere na Biograd Boat Showu: Seamaster 45 Fortuna i Colnago 42T