Hallberg-Rassy 50 i Solaris 44 – Hrvatske premijere na Biograd Boat Showu

BIOGRAD NA MORU – Na Biograd Boat Showu koji se održava od 20. do 24. listopada hrvatski dealer Hallberg-Rassy brodova More Ocean d.o.o. prvi put prikazuje Hallberg-Rassy 50, a slovenska tvrtka Comit d.o.o., koja je više od 15 godina ovlašteni prodavač  Solaris jahti, kao i katamarana Hanse, Dehler, Moody i Privilege, premijerno predstavlja Solaris 44 na 23.

Foto: More ocean

Hallberg-Rassy 50 je novi u dugom nizu brodova ove veličine od slavnog švedskog brodogradilišta.

Foto: More ocean

Novi model sadrži sve one elemente koji su ovo brodogradilište učinili poznatim, pa tako je namijenjen za dulji boravak na moru i projektiran za sva mora svijeta.

S druge strane ovaj model je moderniziran u skladu s novim trendovima u oceanskm jedrenju i kao takav jedan je od vodećih brodova u kategoriji luksuznih krstaša.

Foto: More ocean

Potvrda tome je i činjenica da je nominiran za brod godine, sigurnost performanse i udobnost glavne vrline svakog Hallberg-Rassy plovila sada su razvijene do nikad prije viđenih nivoa u ovom modelu. Tako da je Hallberg-Rassy 50 veći, brži, sigurniji i udobniji od svojih prethodnika, a na to se možete i sami uvjeriti kada nas posjetite na Biograd Boat showu.

Foto: Comit

Solaris 44 izuzetno je sofisticiran proizvod talijanskog brodogradilišta Solaris, dizajniran je za brzo jedrenje s minimalnom posadom ili u solo izvedbi. Izuzetan talijanski dizajn također se odražava u unutrašnjosti tri kabine i nudi obilje svijetlog prostora uz svu udobnost na koju smo navikli na većim jedrilicama.

Foto: Comit

Dvije identične oštrice kormila ispod širokog trupa zajedno s ravnotežom jedrilice dugačke gotovo 14 metara osiguravaju potpunu kontrolu i sigurnu plovidbu u svim vremenskim uvjetima i kutovima.

Foto: Comit

D.G.