Grad Mali Lošinj objavio javni poziv za potpore poljoprivrednicima i poduzetnicima

MALI LOŠINJ – Grad Mali Lošinj objavio je javne pozive za dodjelu potpora poduzetnicima i poljoprivrednicima s područja Grada Malog Lošinja. Prijave se zaprimaju elektroničkim putem do 29. prosinca u 15,00 sati.

S ciljem očuvanja radnih mjesta i olakšanja poslovanja poduzetnicima, te poticanja poljoprivredne proizvodnje i ulaganja u poljoprivrednu infrastrukturu u ovo izazovno vrijeme,  Grad Mali Lošinj osigurao je financijska sredstva kako bi i na ovaj način pomogao gospodarstvo.

U skladu sa Programom mjera poticanja poduzetništva na području Grada Malog Lošinja za razdoblje 2018. – 2020. godine, potpore se dodjeljuju u 8 različitih konkretnih mjera, a to su: potpore novoosnovanim tvrtkama/obrtima, potpore za zapošljavanje, potpore za financiranje pripreme i kandidiranje EU projekata, potpore jačanju poduzetničkih kompetencija i konkurentnosti na tržištu, potpore za jačanje promotivnih aktivnosti, potpore za nabavu strojeva i opreme, potpore za očuvanje i razvoj tradicijskih i deficitarnih obrtničkih zanimanja te potpore poljoprivredi.

Sve informacije i javni pozivi dostupni su OVDJE.

Što se tiče potrebne dokumentacije, potvrdu Porezne uprave, osim osobno može se ishoditi i elektroničkim putem  ispunjavanjem sljedećeg zahtjeva Zahtjev porezna uprava i dostavljanjem na mail: katarina.antoninic@porezna-uprava.hr

Isto tako, ovi zahtjevi mogu se podignuti i osobno u prizemlju zgrade gradske uprave.

U nastavku je i Zahtjev za izdavanje uvjerenja o nepostojanju dugovanja prema Gradu Malom Lošinju koji se predaje na mail darija.pino@mali-losinj.hr

Zahtjev za uvjerenje o nepostojanju duga 2020. Grad

D.G.