Globalni plesni fenomen DanceStar World Tour u Poreču

POREČ - Veliko finale DanceStar World Dance Masters 2023. održava se u Poreču od 17. do 21. svibnja!

- Međunarodno plesno natjecanje DanceStar je sinonim za vrhunsko plesno na kojem sudjeluju tisuće plesača iz cijelog svijeta. Veliko finale natjecanja DanceStar World Dance Masters održava se u Sportskom centru Intersport u Zelena Resortu. Najbolji plesači sa DanceStar World Toura imaju priliku nastupiti te pokazati svoj talent i vještinu - naglašava organizatorica Tatjana Pagitz.

Jedinstvene koreografije i izvedbe, radionice vrsnih predavača, natjecanja pod budnim okom priznatih svjetskih sudaca te opuštajuća zabava u prekrasnoj kulisi zelene porečke oaze, slika su koja će Hrvatsku staviti na kartu najvažnijih svjetskih plesnih događaja.

Rezultati koji se ostvaruju u predsezoni, broj manifestacija do početka i nakon glavne turističke sezone potvrđuju da je ulaganje u infrastrukturu od velike važnosti.

Tijekom godine u sklopu plesnih natjecanja DanceStar održava se više od 20 radionica i seminara, a svake godine sudionici imaju priliku pokazati svoje plesne mogućnosti i na DanceStar Gala Night, posebnom događanju na kojem se predstavlja 20 odabranih koreografija, prilikom čega se plesači natječu za prestižnu titulu - DanceStar Gala Night pobjednika.

DanceStar Gala Night će se održati 20. svibnja s početkom u 21:30 sati u gradskoj dvorani Žatika. Potporu manifestaciji izrazio je i zamjenik Gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo Ugo Musizza.

Almira Osmanović, jedna od sutkinja je naglasila kako je riječ o prekrasnoj manifestaciji plesa, mladosti i dobre energije te kako uživa u dolascima u Poreč iz godine u godinu.

A.B.