FOTO/VIDEO Rafael Nadal se počastio novom jahtom

Najbolji španjolski tenisač i trenutni broj dva u svijetu tenisa, Rafael “Rafa” Nadal Parera koji je osvojio 19 Grand slam naslova, zlatnu olimpijsku medalju 2008. i 30 naslova na turnirima iz serije Masters proslavio je 34. rođendan u svom rodnom gradu Mallorci isporukom potpuno prilagođenog novog katamarana Sunreef 80 ‘Power.

Foto: Sunreef Yachts

Moderno dizajnirana jahta koštala ga je oko 6,2 milijuna dolara, a Nadal je osobno pomogao dizajnirati zadivljujući interijer prije nego li je porinuta u poljskom brodogradilištu Sunreef. Nadal je želio da jahta bude spremna na vrijeme za krstarenje u srpnju s obitelji Balearskim otocima.

Foto: Sunreef Yachts

Van teniskog terena Nadal većinu svog slobodnog vremena provodi u Porto Cristo na Majorci gdje posjeduje veličanstven mediteranski dvorac s velikim bazenom i pogledom na Nautički klub Porto Cristo, gdje čuva svoju novu jahtu.

Sunreef 80 Power s katamaranskim trupom, jahta je duga 24,4 metra, proizvodi se u dvije varijante, s dva motora od po 1200 konjskih snaga, ili s dva motora od po 575 KS. Jedna od najspektakularnijih karakteristika na brodu je glavni paket opreme, koji se odnosi na pramčani dio glavne palube.

Foto: Sunreef Yachts

Osim četiri kabine za goste, zadivljujući vlasnički apartman ima veliki krevet, okrenut prema pramčanoj terasi i preklopni vanjski balkon, a apartman se kupa u suncu sa staklenim prozorima. Isti prostor se može iskoristiti i za postavljanje velikog dnevnog boravka, s dovoljno mjesta za sjedenje i pristupa prednjoj palubi.

Kako izgleda Nadalova nova igračka, pogledajte u videu.

D.G.