FOTO: STRAVIČNA PROMETNA NESREĆA NA BRAČU Pet osoba hitno prevezeno u KBC Split

SUPETAR – Na Braču se dogodila teška prometna nesreća nakon koje je pet osoba gliserom hitno prevezeno u KBC Split. Do nesreće je došlo kada su se sudarila dva vozila.

– Na mjesto prometne nesreće odmah su izišli djelatnici HMP, vatrogasci i policija. U oba vozila nalazilo se šest osoba od kojih je za sada pet osoba gliserom HMP prevezeno u KB Split. Policija je obavila očevid dok se promet odvijao uz fizičku regulaciju od strane policijskih službenika – kazao je za Dalmaciju danas Jerko Kurevija iz PU splitsko-dalmatinske.

Foto: DVD Supetar

Frontalni sudar

Zapovjednik DVD-a Supetar Nikola Martinić kazao je da su se u jednom vozilu nalazile dvije osobe, a u drugom četveročlana obitelj, među kojima je bilo dvoje maloljetne djece.

Bio je to frontalni sudar i velika je sreća da nije bilo smrtno stradalih. S obzirom na moje iskustvo intervencija u prometnim nesrećama, pravo je čudo da nije bilo veće tragedije.

Foto: DVD Supetar

Očevid dovršen tek oko 16 sati

Cesta je bila mokra, sudar se dogodio iza jedne okuke. Uz vatrogasce DVD-a Supetar, na intervenciji su bila i dva tima hitna pomoći – kazao je Martinić.

Kako doznaje Dalmacija danas, očevid je trajao do oko 16 sati, vozila su uklonjena s prometnice, a promet se odvija normalno.

Foto: DVD Supetar

I.B.