FOTO Na hodočašće svetom Nikoli u Kraljevici zaronilo 58 ronilaca

KRALJEVICA - Usprkos vremenskim neprilikama - kiši koja je gotovo neprekidno padala, na 14. podmorskom hodočašću Svetom Nikoli u Kraljevici okupilo se 58 ronilaca iz svih krajeva Hrvatske te ronioci iz Slovenije i Austrije, još jednom potvrdivši tradiciju koja traje.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Grada Kraljevice gosp. Dalibor Čandrlić, a Sveti Nikola pobrinuo se da more bude mirno i ne previše hladno za one koji su ronili u mokrim odijelima.

Sretni nalaznici počastili su se i sa dvije boce pjenušca koje smo prethodno sakrili u podmorju, a kuhano vino, topli čaj i slanci prodonijeli su dobrom raspoloženju prije i poslije ronjenja.

Kao kruna svega, za vrijeme zajedničkog ručka u hotelu Kraljevica održana je tombola za sve sudionike sa vrijednim nagradama. Hvala svima koji su, bez obzira na lošu prognozu, ostali vjerni našojh tradiciji i počastili nas svojim dolaskom i tako još jednom potvrdili popularnost ove jedinstvene manifestacije - podmorskog hodočašća Svetom Nikoli u Kraljevici.

Danijel Frka