FOTO Luksuzna jahta okružena izvanzemaljskom ljepotom – je li na njoj Luka Modrić?

PAG – Luksuzna jahta uplovila je na Pag. I ne bi to bila neka vijest, da nam nije javljeno kako je na njoj i kapetan Vatrenih, koji već neko vrijeme krstari središnjom Dalmacijom gdje je stigao nedugo nakon ispadanja hrvatske reprezentacije s EURO-a.

Gdje god se pojavi, Luka Modrić plijeni pažnju. Prošli tjedan boravio je u Šibeniku gdje su ga obožavatelji spazili kada se sa suprugom vraćao prema jahti, nakon večere u jednom poznatom šibenskom restoranu.

Fotografiranje s obožavateljima nije mogao izbjeći.

Modrić je prekjučer stigao i do Zadra, gdje je u društvu kolege iz reprezentacije Matea Kovačića posjetio restoran Niko, inače omiljeno mjesto hrvatskih sportaša, gdje je s vlasnikom restorana zapjevao najpoznatiju pjesmu iz mjuzikla Jalta Jalta.

Je li Modrić nakon obale zaplovio put Paga, zasad ne znamo. Je li ovo Modrićeva jahta? Uvjeravaju nas da je. U svakom slučaju, tko god boravi u ovom plovećem hotelu u paškom akvatoriju, neće ostati ravnodušan na bezvremenske, mistične prizore ogoljenog otoka prošaranog suhozidima i okruženog modrim morem.

Foto: Denis Datković
Foto: Denis Datković
Foto: Denis Datković
Foto: Denis Datković

K.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Luka Modrić jahtom došao u Šibenik