FOTO Lošinjski fotograf uhvatio dramatične scene plesa pijavica na pučini

MALI LOŠINJ - Serija pijavica spustila se jutros nad lošinjski akvatorij, a kadar je uhvatio lošinjski fotograf Sandro Puncet.  

- Nekima ovakva fotografija uljeva strah a nekome je dan iz snova, pogodite šta je meni - kazao je Sandro Puncet, dodajući kako je kadrove snimio jutros zapadno od obale otoka Lošinja.

- Bilo je ih stvarno lijepo za vidjet. Dosta su dizale more, ali nisu dugo trajale. Ljepše ih je uživo vidjeti nego ovako preko kamere - nadodao je čitatelj.

Do kraja dana Državni hidrometeorološki zavod predviđa oblačno vrijeme uz kišu i grmljavinu za područje Kvarnera, gdje je na snazi i žuti meteoalarm.

U upozorenju za pomorce i nautičare stoji: Ponegdje je moguć neverin, prvo na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, a prema večeri i južnije. Mjestimični udari bure 35-40, u Velebitskom kanalu do 45 čvorova, prvo na sjevernom Jadranu, prema večeri i drugdje.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

MORSKE PIJAVICE – Pogledajte kako nastaju i izgledaju jadranska tornada! | | Morski HR
Daniel Pavlinović - Lovac na oluje, ponekad i sam lovina pred olujom, meteorološki fotograf koji ljeti jedva čeka zimu, a zimi ljeto. Daniel je ljubitelj prirode koji svu njenu surovost i ljepotu