FALA TI MORE Ni bura nije obeshrabrila stivanske natjecatelje u sportskom ribolovu

SUTIVAN – Nepovoljna vremenska prognoza popratila je i uskršnje izdanje revijalnog  ribolovnog natjecanja FALA TI MORE u Sutivanu, jer poprilično jaka bura obeshrabrila je neke od posada koje su odustale od sudjelovanja ali ipak je osam brodica isplovilo na more i u ribolovu dočekalo smirivanje vremena koje je uslijedilo tek pred kraj ribolova oko 10.30 sati. Do 11 su sve brodice morale biti u stivanskom portu i uslijedilo je vaganje ulova i dodjela nagrada.

Najuspješniji su ovoga puta bili gosti iz Supetra, ekipa KŠR-a ARBUN (Šugar, Bjažević, Žuvic i Kušćević) koji su uvjerljivo osvojili prvo mjesto i usput trofeje za najvećeg arbuna koji je ujedno bio i najveća riba natjecanja.

Foto: Franjo Mlinac

Ukupno su ulovili 6,2 kg ribe a najveći arbun vagao je 255 gr. Drugoplasirana je domaća ekipa PEĆAR TIM, otac i sin P. i I. Pećar koji su ulovili ukupno 3,28 kg ribe. Trećeplasirana je ekipa SIĆ PUN RIBE (D.Žuljević, F. i D. Mlinac, V.Radmilović) s 1,12 kg a najvećeg kanjca na natjecanju od 119 gr ulovila je ekipa NADA UMIRE ZADNJA (F.Anibalovic, P.Anibalović, V. Vegan, Mia Petrić).

Foto: Franjo Mlinac

Svi pobjednici osvojili su vrijedne poklon bonove za kupnju ribolovne opreme u dućanu ELEKTA-C u Supetru.

Foto: Franjo Mlinac

Juniori kluba organizatora SRK Kalamuc lovili su s obale, a neki su bili i u posadama brodica, a ukupno je na natjecanju ulovljeno 13,37 kg ribe. Nakon dodjele nagrada natjecatelji i znatiželjnici koji su se okupili u znatnom broju počastili su se porcijama ukusnoga rižota od kozica i čašom vina u lijepom ambijentu Kavanjinovih dvora.

Foto: Franjo Mlinac

Sve u svemu prekrasno preduskršnje jutro i uspješan nastavak ribolovnog natjecanja koje će svoje sljedeće izdanje imati pred kraj godine u danima oko Božića. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i druženju!

Foto: Franjo Mlinac

D.G.