EKO RATOVI Splitski dogradonačelnik najavio: "Prema urbanim teroristima ponašati ćemo onako kako se SAD ponaša prema teroristima!"

Nakon što je buknula svađa na Gripama između Bojana Ivoševića i čovjeka koji je rezao stabla na zemljištu koje je namjeravao očistiti obojica su završila na policiji.

- Radi se o urbanističkom terorizmu, čovjek da to smije raditi ne bi to radio pod okriljem noći. Mogu vam samo obećati da onako kako SAD postupa prema teroristima, i mi ćemo. Iskoristit ćemo sva pravna sredstva prema navedenom gospodinu da mu život u ovom gradu bude onakav kako ga on poštuje - oštar je Ivošević.

Dalmatinski portal prenosi Kako pri tom splitski dogradonačelnik zaziva potporu medija i moli ih za objektivno izvještavanje.

- Pri svakoj grani njegove djelatnosti, prema svakom zahtjevu Grada prema policiji za racije ako imamo sumnje u neke nelegalne aktivnosti, kontrolu njegovih zaštitara u nekim aktivnostima i slično, nadam se da ćemo imati podršku vas medija - dalje navodi Ivošević.

Osim toga sIvošević smatra kako sporno investitor Kraljević očito ima neku zaštitu II. policijske postaje. Iz nekog razloga, naveo je, u vrijeđanju službene osobe nisu vidjeli prekršaj iako je bilo u prisustvu njihovom. 

QuizMaker Quizzes

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Svađa na Gripama! Splitski dogradonačelnik u borbi za zaštićena stabla - stigla policija!
Vlasnik jedne parcele ispod splitske tvrđave Gripe krenuo je čistiti zemljište i rušiti stabla. Pobunila se jedna građanka, a uskoro je na mjesto događaja stigao i splitski dogradonačelnik. Investitor smatra da ima pravo očistiti svoj teren, a Ivošević drži da ne smije pilati zaštićena stabla, piše Dalmatinski portal. Dijalog vlasnika