Edukacija za pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu

PREKO - U utorak će u Preku u Domu na žalu, od 17 do 19 sati biti održano besplatno edukacijsko predavanje za pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu.

Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica nastavlja provođenje projekta označavanja kvalitete u obiteljskom smještaju WELCOME.

U tu svrhu će u utorak, 9. svibnja u Preku, u Domu na žalu, od 17 do 19 sati biti organizirano edukacijsko predavanje za pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu za 2023. godinu.

Predavač na edukaciji će biti Nedjeljko Pinezić, QUANARIUS d.o.o. Marketing i konzalting u turizmu, D.M.C., dugogodišnji savjetnik u turizmu te začetnik Zajednice obiteljskog smještaja pri HGK. Na predavanju će se nakon uvoda obraditi sljedeće teme:

  • Projekt Welcome – dosadašnji rezultati (kratak osvrt Damira Hordova, voditelja projekta),
  • Razvoj novih podbrendova u Welcome programu,
  • „Welcome Eco Friendly“ – podbrend sadrži osnove obaveza koje slijede „zeleni plan“ razvoja turizma, odnosno održivi razvoj,
  • „Welcome B&B“ – podbrend označava uslugu noćenja s doručkom koja spada u najtraženije usluge,
  • „Welcome food taste&buy“ – podbrend se odnosi na OPG-ove, odnosno domaćinstva registrirana za proizvodnju hrane.

Na kraju edukacije je predviđeno vrijeme i za pitanja sudionika, prenosi Otok Pašman.

Sudjelovanje na predavanjima je obavezno za članove kluba Welcome, a svoju nazočnost možete potvrditi na e-mail adresi info@pasman.hr ili na broj telefona 023/260-155, najkasnije do ponedjeljka, 8. svibnja 2023. godine.

B.K.