Dubrovnik domaćin prvog natjecanja "International Dance Open Dubrovnik"

DUBROVNIK - Zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić, sudjelovali su u nedjelju u Sportskoj dvorani u Gospinom polju na svečanom otvorenju prvog međunarodnog sportsko-plesnog festivala „International Dance Open Dubrovnik“.

Nakon ceremonije otvorenja i prugodnih obraćanja uslijedio je natjecateljski program Mini Gala i Gala večer uz 30 plesnih točaka, redom najboljih izvedbi Festivala.

Foto: Grad Dubrovnik

Naime, tijekom tri dana održavanja na „International Dance Open Dubrovnik“ sudjelovali su predstavnici deset država: Hrvatske, Crne Gore, Slovačke, Grčke, Austrije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Mađarske i Sjeverne Makedonije, a svoje sportsko i plesno umijeće pokazalo je 1.500 domaćih i inozemnih natjecatelja, svih dobnih i stilskih skupina.

Festival se održava pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, a u organizaciji Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik, u partnerstvu s International Dance Open i međunarodnim sportskom savezom International Bodybuilding and Fitness Federation Fit Kids.

I.G.