Dubravačko veliko srce ponovno "kuha 24 sata" za najmlađe iz Opće bolnice

DUBROVNIK/ORAŠAC - Akcija kreće u subotu 25. studenog točno u 6 sati ujutro, a neumorni će kuhari raditi sve do idućeg dana te sav novac donirati onima kojima najviše treba.

Mjesto radnje jedna je dobro znana konoba u Orašcu u kojoj gosti kao ni prethodnih pet puta neće plaćati hranu i piće već će novac donirati dječjem odjelu Opće bolnice Dubrovnik. Humanitarna akcija održava se tako 6. puta zaredom i kreće simbolično u 6 sati ujutro s ciljem dodatnog opremanja odjela i spašavanja malih života.

Foto: Fabijan Drnas

A da akcija ima smisla potvrđuje i podatak kako je prošle godine od prikupljenih sredstava kupljen monitor vitalnih funkcija i pulsni oksimetar, a nakon tragičnog odlaska Nine Marije Andrić i angažmana njezine obitelji te humanitarne udruge Saudade i CTG uređaji i monitor za vitalne funkcije nedonoščadi.

"24 sata bez kompromisa" tako ujedinjuje velike i male, kuhare, ugostitelje, roditelje i humanitarce i jednom cilju - spašavanju malih života u potrebi.

Svi koji su voljni podržati ovu hvalevrijednu akciju, pomoći mogu i uplatom na račun humanitarne udruge Saudade HR8324020061100952123 jer svaka pomoć je dobro došla!

J.T.