Državni inspektorat opozvao Kravlji sir s tartufima

ZAGREB - Državni inspektorat obavještava potrošače o opozivu proizvoda Kravlji sir s tartufima zbog mogućnosti kontaminacije bakterijom. Proizvođač je Paška sirana, a na tržište ga stavlja tvrtka Zigante Tartufi.

Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda Kravlji sir s tartufima (240 grama, LOT 621LWH, najbolje upotrijebiti do 1.travnja 2023.) zbog mogućnosti kontaminacije bakterijom iz roda Listeria monocytogenes.

Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EZ) br. 2073/2005 od 15. studenoga 2005. o mikrobiološkim kriterijima za hranu, stoji na stranici Državnog inspektorata.

Proizvođač sira je Paška sirana, a na tržište stavlja Zigante Tartufi. Obavijest se odnosi isključivo na navedeni proizvod.

B.K.

Iz prodaje povučena sušena smokva iz Turske | | Morski HR
Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu proizvoda Sušena smokva NATURA 200g iz Turske, zbog nedopuštenih kontaminata. Radi se o proizvodu EAN KOD: 3859892798031, LOT
Državni inspektorat opozvao cijeli set Kinder proizvoda zbog salmonele | | Morski HR
Različiti proizvodi Kinder – Kinder Surprise Maxi, Kinder Schokobons i Kinder Happy Moments povlače se s polica trgovina. Državni inspektorat Republike Hrvatske obavještava potrošače o opozivu