DOZNAJEMO: PRONAĐENE OSOBNE STVARI U Krki se utopili Koreanci?

SKRADIN – Pronađene su osobne stvari mlade žene koja se u subotu poslijepodne utopila zajedno s još jednim mlađim muškarcem azijskog podrijetla u rijeci Krki, nekoliko metara od Skradinskog buka. Neslužbeno doznajemo da se radi o 21-godišnjakinji, državljanki Koreje, dok muškarčeve osobne stvari još nisu pronađene.

– Točno je da su pronađene stvari koje zasad dovodimo u vezu s istragom o identifikaciji nastradalih u rijeci Krki – rekla nam je glasnogovornica šibenske policije, Marica Kosor, koja službene potvrde o identitetu do okončanja istrage još ne može dati.

Ipak, potvrdila je da je preminula žena mlađe, a muškarac starije dobi.

Pronašli studentsku iskaznicu i ulaznice za NP Krka

No od dobro upućenog izvora unutar parka doznajemo kako se radi o Koreancima koji su u Nacionalni park stigli rent a carom.

– U šumici kod slapa pronašli su njihove stvari, njezina studentska iskaznica, koja pokazuje da je djevojka 1998. godište. Pronašli su i njihove ulaznice za Krku koje su im izdane u subotu u 13:20 h. Tijela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga, blizu ovog šaša na fotografijama. Njegove dokumente nisu pronašli, pa je moguće da su ostali unutar automobila na parkingu – doznajemo od istog izvora, od kojeg su nam pristigle i fotografije mjesta utapanja na kojem se kupa mnoštvo ljudi. Nitko nije primjetio ništa, dok već nije bilo kasno…

Podsjetimo, na istom mjestu se u svibnju 2016. godine utopio državljanin Singapura.

PROČITAJTE JOŠ:

OPASNA KRKA Ovo nije prvo utapanje, donosimo još detalja

Utopili se muškarac i žena na dnu rijeke Krke kod Skradinskog buka: “Pronađeni s rukom u ruci”

D.G.