ĐIR PO RIJEČKOJ PLACI - Kilogram slatkih naranči 1,6 eura

RIJEKA - U Rijeci se napokon probilo Sunce i izvuklo ljude iz domova. Mnogi su prošetali tržnicom kako bi provjerili ponudu i nove cijene te se mogli uvjeriti da su sve cijene izražene u eurima i kunama.

Danas je nad Rijekom i okolicom napokon izvirilo i sunce! Moramo priznati, jako nam je nedostajalo, piše riportal. Privuklo je ljepše vrijeme i Riječanke i Riječane ‘na zrak’, a mnogi su iskoristili priliku da po konačno suhom vremenu prošeću i po riječkoj tržnici.

Tako je bilo moguće vidjeti, primjerice, da kilogram slatkih naranči stoji 1,6 eura (12 kuna). Od povrća, u ponudi su blitva, radić, češnjak, ogulinski krumpir... Što se ribarnice tiče, u ponudi su škampi, oslić, muzgavci… ponuda je zaista dobra za početak godine.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako se trgovci u Splitu snalaze s eurima? “Ja sam se lipo pripremila, imam šalabahter”
Euro je ušao na velika vrata u Hrvatsku. Bit će svima potrebno neko vrijeme prilagodbe na novonastalu situaciju. Kako se konkretno građani i trgovci u Splitu snalaze s novom valutom? - Bitan nam je ovaj period prelaska tako da imamo i kune i eure - rekla je jedna građanka. -