Dino Rađa poziva na Festival bespravne gradnje: “Sve prijave završavaju u košu, zato dođite na Vruju”

Festival bespravne gradnje i devastacije prirode održat će se 4. srpnja u uvali Vruja, između Brela i Omiša. Organizatori su mještani okolnih naselja koji su, potaknuti samovoljom investitora i nemarom državnih institucija, odlučili na satiričan način, kroz prosvjed koji će ustvari biti festival, odnosno festival koji će biti prosvjed, skrenuti pažnju javnosti na problem bespravne gradnje u njihovoj uvali.

Događaj je zabilježio nevjerojatan interes javnosti, a podržavaju ga brojna poznata imena, poput Rade Šerbedžije, Mile Kekina, Siniše Labrovića i Ede Maajke.

Pridružio im se i osvajač dvije olimpijske medalje, svjetski prvak, višestruki klupski prvak Europe te uspješan NBA igrač, legendarni Dino Rađa.

– Dragi prijatelji, u nedjelju 4. srpnja dođite svi u Vruju na Festival bespravne gradnje i devastacije prirode. Zašto? Zato što dvadeset godina sve prijave, zabrane, rješenja inspekcija, završavaju fantastičnom preciznošću u košu. Vrime je da pobijedimo pohlepu i bezakonje i zato dođite svi u Vruju u velikom broju, da pobijedimo u jednoj utakmici koja će biti jako teška, ali ako ne pokušamo, nećemo nikad – poručio je Rađa.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

IMATE FOTOGRAFIJU BESPRAVNE GRAĐEVINE? Pošaljite je na fotonatječaj
AFERA VRUJA Latković se pita: “Tko želi srušiti najbolji boutique hotel?” – Odgovor: “Građevinska inspekcija i svatko normalan!”