Dijelovi Trogira kao 'mala Venecija'

TROGIR - Sredina je svibnja, kažu nikad više turista, a Pašike su i dalje raskopane. Situacija je alarmantna i zahtjeva hitnu reakciju, upozoravaju iz Zajedno za Trogir.

- Sredina je svibnja, kažu nikad više turista, a Pašike su i dalje raskopane. Možda je sve taktika Turističke zajednice da naši gosti mogu po sunčanom vremenu trčati Trogirsku alku, a kad su kiše onda imaju mogućnost gondolama doživjeti Trogir kao malu Veneciju. Šalu na stranu, situacija je alarmantna i zahtjeva hitnu reakciju gradske uprave - navodi se na stranicama Zajedno za Trogir.

Predlažu Gradu Trogiru da restorane s područja Pašika i Fortina oslobodi plaćanja štekata za mjesece u kojima su bili onemogućeni poslovati. Jasno je da Grad Trogir nije investitor projekta sanacije vodoopskrbnog i kanalizacijskog sustava te rekonstrukcije elektroenergetske mreže, ali ima ulogu štiti interese naših sugrađana, kažu.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Babarol street food festival u Trogiru
Na drugom Babarolu od 19. do 29. svibnja posjetitelje očekuje šest koncerata, šest odličnih ugostiteljskih objekata, radionice za velike i male, predstavljanja ponajboljih hrvatskih barmena i još štošta. Što se tiče glazbenog dijela tu su koncerti grupe Mjesni Odbor, dolaze Gina Damjanović…
Prepisao na nećaka dio kuće u Trogiru, pa je onda prodao trećoj osobi
KNIN/TROGIR - U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 77-godišnjakom osumnjičenim za prijevaru. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni tijekom 2014.g. svom 48-godišnjem nećaku darovnim ugovorom prepisao dio kuće koju je posjedovao u…