Dijelovi Dalmacije bez struje

U cijeloj Dalmaciji probleme stvara olujno jugo praćeno kišom. Na području Žeževice vjetar je srušio stup dalekovoda te su stanovnici ovog područja ostali bez električne energije. Djelatnici HEP-a su na terenu.

Zaseoci u Zadvarju također su ostali bez električne energije. Nestanak struje dogodio se jutros i na omiškom području, javlja Dalmacija danas.

Iz HEP-a mole za strpljenje dok se kvarovi ne uklone. Njihovi djelatnici po dojavama izlaze na teren te nastoje sanirati kvar, a struja će se u kućanstva vratiti nakon što HEP-ovci odrade posao.

OLUJNO JUGO DILJEM JADRANA Razbija rive i lomi stabla u Rijeci i Zadru, u Splitu zviždi između zgrada, poplavljena riva u Dubrovniku!
Državni hidrometeorološki zavod izdao je crvena upozorenja za obalu zbog kiše, jakog vjetra i grmljavinskog nevremena. Upozorenja su zbog lujnog juga koji će okrenuti na vrlo jak jugozapadni vjetar. Najjači udari od 65 do 120 kilometara na sat. Posljedice noćnog nevremena u Rijeci su vidljive na sv…

Dodajmo još i to kako danas do 14sati u mjestu Blato na Cetini u ulicama: Bartulovići, Strižići, Zečići, Škobalji, Ravulji, Madunići može biti prekida električnom energijom zbog radova.

A.B.