"Design District Rovinj" - Otkrijte budućnost uređenja interijera, arhitekture i dizajna!

Uređenje interijera i eksterijera, kroz dizajn i arhitekturu, neprestano se mijenja, prilagođavajući se potrebama i željama suvremenog društva. Upravo na sajmu Design District Rovinj, posjetitelji će imati priliku otkriti koji su to trendovi trenutno dominantni u svijetu uređenja i dizajna interijera, bilo da je riječ o bojama, materijalima ili tehnologijama.

Od 23. do 25. studenog Rovinj će ponovno postati domaćin najvećeg stručnog događanja i u staroj tvornici duhana povezat će više od 95 izlagača s investitorima, arhitektima, dizajnerima interijera te cijelim turističkim sektorom.

Turizam je danas puno više od filozofije, a njegove promjene i kretanja prati i osluškuje industrija gradnje i uređenja kako bi odgovorila na potrebe jedinstvenog i inovativnog proizvoda koji će se ponuditi sve zahtjevnijim gostima. Design District Rovinj i ove godine pruža priliku izlagačima i posjetiteljima da istraže kako najnoviji trendovi u dizajnu mogu obogatiti turističke, javne i privatne objekte, čineći ih istodobno funkcionalnim i estetski privlačnim.

Foto: Press

Danas, kad više nego ikad, razmišljamo o ekološkom otisku, Design District Rovinj stavlja naglasak na održive proizvode i usluge, nudeći odgovore na mnoga otvorena pitanja u segmentu gradnje i uređenja. Posebno će to biti istaknuto na konferenciji "Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn interijera u svjetlu Green Deala" koja će kao predavače okupiti sve najistaknutije autoritete iz svijeta arhitekture i dizajna.

Konferencija se, sukladno ocjeni Hrvatske komore arhitekata, prema programu stručnog usavršavanja, vrednuje s ukupno 11 sati i to za Područje C – Gradnja, održiva gradnja i kontekst – šest sati; Područje D – Konstrukcije i tehnologije – tri sata i Područje E – Upravljanje – 2 sata.

Izlagači iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Italije prostor stare tvornice u srcu Rovinja oplemenit će namještajem, podnim oblogama, vratima, prozorima, sustavima za spavanje, inovativnom proizvodima koji potiču održivo poslovanje, digitalnim rješenjima i mnogim drugim detaljima koji prostore čine funkcionalnijim, a boravak na otvorenom ugodnijim.

Uz mnoge izlagačke cjeline, ovogodišnja manifestacija Design District Rovinj, daje priliku i domaćim proizvođačima delicija u okviru Eko tržnice prirodnih delicija. Posjetiteljima se pruža prilika da u okviru Eko tržnice, pronađu i kupe premium proizvode, hranu, piće i suvenire te uspostave kontakte za buduće poslovne odnose.

Više informacija o Sajmu pronađite OVDJE.

Sponzorirani sadržaj