DANI OTVORENIH VRATA Nacionalni park Mljet uskoro slavi 60. rođendan

MLJET – Nacionalni park Mljet započinje s obilježavanjem 60. rođendana Ustanove i tim povodom će se održati Dani otvorenih vrata od petka, 18.9.2020. do nedjelje, 27.9.2020.

Foto: NP Mljet
Foto: NP Mljet

Tijekom Dana otvorenih vrata moći ćete posjetiti NP Mljet po promotivnim cijenama ulaznica od 50,00 kn za odrasle i 30,00 kn za djecu i studente. Kupnjom ulaznice preko webshopa posjetitelji ostvaruju dodatni popust na ulaznice te one iznose 40,00 kuna za odrasle i 20,00 kuna za djecu i studente. Ulaz za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatan.

Foto: Boris Kačan / NP Mljet

Ulaznica uključuje vožnju električnim brodom, posjet otoku Sv. Marija u srcu Velikog jezera i vožnju električnim vlakićem.

Foto: NP Mljet

Osim povoljnijih cijena ulaznica pripremili smo i besplatna edukativna i rekreativna vođenja za potpuni doživljaj prirodnih i kulturnih ljepota našeg najstarijeg morskog parka. Za usluge vođenja potrebno se unaprijed prijaviti na mail turizam@np-mljet.hr ili na broj telefona 020 744 041.

Foto: NP Mljet

Zbog epidemiološke situacije s COVID-19 maske su obavezne u svim zatvorenim prostorima NP Mljet kao na brodu i električnom vlakiću zbog očuvanja vašeg zdravlja, kao i zdravlja djelatnika Nacionalnog parka. Veselimo se vašem dolasku i stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Više informacija možete pronaći OVDJE.

Foto: NP Mljet

Sponzorirani sadržaj

PROČITAJTE JOŠ:

MLJET Netaknuti zeleni otok i najstariji morski park na Mediteranu